top of page

- KAÈN TARINA -

Argaroyal duo & Beauty oil.jpg
Miten kaikki sai alkunsa?

 

Kaén tarina alkoi vuonna 2005, kun kaksi ystävystä oivalsivat Marokon matkallaan uuden tavan hyödyntää arganöljyä kosmetiikassa. He halusivat tuotesarjan, joka olisi paitsi eettinen ja luonnollinen, myös tehokas. Vuosi myöhemmin he perustivat Kaé tuotesarjan ja brändin.

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät valmistuksessa vuosisatoja vanhaa käsityötekniikkaa. Heidän elinolosuhteet yhteistyön ansiosta ja tarjoaa heille sekä heidän lapsilleen paremman tulevaisuuden.

Kaé tuotteet valmistetaan Etelä-Ranskassa Aveyronissa, jossa sijaitsevat Haut-Segalan laboratoriot. 

Ravitseva arganöljy

Arganöljy sisältää korkeamman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa (3 kertaa enemmän kuin esimerkiksi oliiviöljy). Se auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Arganöljy antaa iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltaa juonteita.

Arganöljyn sisältämät antioksidantit auttavat korjaamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta. Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age ainesosan, joka palauttaa ihon elastisuuden ja jättää ihon kiinteäksi sekä pehmeäksi.

Luomu-arganpuut kasvatetaan käyttämättä torjunta aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé Arganterapia -konsepti

Arganterapia yhdistää eteeristen öljyjen hoitovaikutukset arganöljyn poikkeuksellisiin ominaisuuksiin saavuttaen näin parhaan mahdollisen tehokkuuden ja erinomaiset hoitotulokset. 

1. Eteeriset öljyt puhdistavat ihon ja avaavat huokoset niiden detox vaikutuksen avulla.
2. Arganöljy kosteuttaa ja hoitaa ihoa pitkäkestoisesti sisältäen korkean pitoisuuden E-vitamiinia, välttämättömiä rasvahappoja sekä proteiineja.

Kaé tuotteissa....

 

... yhdistyvät ranskalainen luksusihonhoito, arabinaisten
ikiaikaiset kauneusrituaalit sekä luomuarganöljyn ihoa hoitavat ominaisuudet.

Kaé on....

 

100% LAADUKAS
Joka vuosi arganpuiden sadonkorjuun jälkeen Kaé tuotteita varten valitaan vain parhaimman laatuiset pähkinät. Kaé tuotteissa käytetty arganöljy kylmäpuristetaan pähkinän sisällä olevista siemenistä. Kylmäpuristus tapahtuu ilman vettä, jotta bakteereja ei pääse öljyyn. Sen jälkeen ainoastaan suodatetaan. Näin taataan paraslaatuinen öljy, jossa sen kaikki parhaat hoitavat ominaisuuden säilyvät hyvin. 

100% TEHOKAS
Kaé käyttää ainoastaan 100%:n puhdasta ja laadukasta arganöljyä. Kaé tuotteet sisältävät keskimäärin 50% arganäöljyä. Se on 20-50 kertaa enemmän kuin muiden valmistajien tuotteissa, jotka sisältävät arganöljyä. 

100% LUONNOLLINEN
Kaé on sitoutunut noudattamaan ECOCERT:n ja COSMEBIO:n ekologisia stadardeja. Kaé tuotteet eivät ainoastaan noudata näitä standardeja, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka aineita.

arganöljy arganpuun pahkinat.png
bottom of page