top of page

- KAÈ HOIDOT -

kae luonnonkosmetiikka hoidot.png
Kaé Täydellinen Kasvohoito

 

KESTO: 120 min  |   HINTA: 129€

Täydellinen kasvohoito ihotyypin mukaisilla Kaé sarjan tuotteilla. Sis. selän hieronta, alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, käsien hieronta ja hoitovoide.

VARAA HOITOAIKA ITSELLESI >

Kaé Laitekasvohoito

 

KESTO: 105 min  |   HINTA: 115€

Laitekasvohoito ihotyypin mukaisilla Kaé sarjan tuotteilla.  Sis. selän hieronta, alkupuhdistus, ultraääni tai timanttihionta ihon tarpeen mukaan, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, käsien hieronta ja hoitovoide. 

VARAA HOITOAIKA ITSELLESI >

Kaé Rentouttava Kasvohoito

 

KESTO: 75 min  |   HINTA: 85€

Rentouttava kasvohoito ihotyypin mukaisilla Kaé sarjan tuotteilla. Sis. selän hieronta, alkupuhdistus, kuorinta tarvittaessa, kulmien siistiminen halutessa, kasvohieronta, naamio, käsien hieronta ja hoitovoide.

VARAA HOITOAIKA ITSELLESI >

Gua Sha Hoidot

Gua Sha on ikivanha hoitomuoto, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Hoito tehdään kivestä tai puusta muotoillulla Gua Sha lastalla ja Kaé sarjan tuotteilla. Käsittely vapauttaa lihasten jännityksiä, irrottaa lihaskalvoja, parantaa verenkiertoa ja elvyttää aineenvaihduntaa. Gua Sha käsittely edistää kehon palautumista ja puhdistumista kuona-aineista.

Kasvoille tehtävä Gua Sha on kosmeettista ja hellävaraista. Hoidon jälkeen Iho tuntuu napakammalta, sileämmältä ja vahvemmalta. Olo on rauhallinen ja rentoutunut. 

TUTUSTU GUA SHA HOITOIHIN >

Kaé hoitoihin pääset Cocoa Day Spa

hoitolassamme Hyvinkäällä. 

 

Kaé-hoito on enemmän kuin pelkkä kasvohoito - se on kasvohoitojen ferrari! Todellista luksusta arjen pyörteisiin. Hoito aloitetaan selän hieronnalla, kasvohieronnassa käytetään akupainalluksia sekä nesteenpoistoliikkeitä, ja naamion aikana hierotaan kädet. 

Myös Gua Sha kasvohoidoissamme käytetään Kaé tuotteita. Lisäksi valikoimaamme kuuluu Kaé Vartalohoito. 

Tutustu valikoimaamme ja tule hemmottelemaan itseäsi!

Kaé Oriental Body Harmony

 

KESTO: 90 min / 120 min |   HINTA: 97€ / 129€

Ihanan rentouttava Hamam elementeillä täydennetty aisteja hivelevä hoitoelämys koko vartalolle. Vartalohoito vie sinut luonnonmukaisten eteeristen tuoksujen saattelemana täydelliseen mielen ja kehon harmoniaan.

Sinut valmistaa hoitoon mustalla saippualla ja Kassa-kintaalla tehtävä koko vartalon tehokas, mutta hellävarainen kuorinta. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta tarpeidesi mukaisesti valitsemallasi arganöljyyn pohjautuvalla aromaattisella öljyllä. Hoidon jälkeen ihosi on vastustamattoman pehmeä ja tehokkaasti kosteutettu sekä mielesi rentoutunut.

Valitessasi 120 min hoidon saat pidemmän hieronnan.                                                        

Musta saippuaa on perinteisesti käytetty hamameissa eli höyryhuoneissa. Se on 100% kasviperäinen hyytelö, joka on tehty oliiviöljystä, eukalyptuksen eteerisestä öljystä sekä suolasta. Se puhdistaa ja poistaa kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa. Musta saippua sisältää runsaasti E-vitamiinia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Kassa-kinnas on pesukinnas, jota perinteisesti käytetään marokkolaisissa kylpylöissä. Se poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti, ehkäisee aknea, sisään kasvaneita karvoja sekä ehkäisee ihon kuivumiselta. Sopii kaikille ihotyypeille.

VARAA HOITOAIKA ITSELLESI >

bottom of page